Nieuws

Amazing zoekt mannen: tenoren en bassen.

Wil je een keer komen luisteren en meedoen met een repetitie van Amazing, kom dan op een maandagavond langs
JE BENT VAN HARTE WELKOM !!!

 

Amazing bestaat 25 jaar

Vrijdagavond 8 november 2019 gaf Amazing een optreden ter gelegenheid van haar 25-jarig bestaan. 

Hierbij werd medewerking verleend door de slagwerkgroep van HMV en dansgroep BATO uit Holten. De zaal werd omgebouwd tot een theater, de rode loper bij de entree leidde naar de hal waar de geschiedenis van Amazing in beeld werd gebracht. Het concert stond in het teken van film- en 

 

Caroling 16 dec 2017 :

het repeteren op 1 dag van Christmas Carols en het concert na afloop was een groot succes !

62 liefhebbers hebben een bijzondere dag gehad

Steinfurt nodigt Rijssen-Holten uit Met het thema : “ Steinfurt deckt den Tisch “ nodigde partnergemeente Steinfurt burgers en organisaties uit de gemeente Rijssen/ Holten uit voor een brunch met optredens op zondag 30 augustus j.l. Amazing uit Holten was ook van de partij in flower –power outfit waar om gevraagd was. Aan lange tafels werd een brunch geserveerd waarlangs diverse groepen hun optredens toonden. Olv Nyanda van Dijk zong Amazing liedjes als “dock of the bay “,”” hey soul sister”, rolling in the deep “e.a. De sfeer was opperbest ; “jointjes “ werden uitgewisseld en de mooie jaren 70 kleding van elkaar bewonderd. Enthousiaste zangers en zangeressen zijn van harte welkom eens mee te komen zingen op maandagavond van 20.00.- 22.00. uur boven Gervedink, Dorpsstr. 45 Holten.

Steinfurt nodigt Rijssen-Holten uit
Met het thema : “ Steinfurt deckt den Tisch “ nodigde partnergemeente Steinfurt burgers en organisaties uit de gemeente Rijssen/ Holten uit voor een brunch met optredens op zondag 30 augustus j.l.
Amazing uit Holten was ook van de partij in flower –power outfit waar om gevraagd was.
Aan lange tafels werd een brunch geserveerd waarlangs diverse groepen hun optredens toonden.
Olv Nyanda van Dijk zong Amazing liedjes als “dock of the bay “,”” hey soul sister”, rolling in the deep “e.a.
De sfeer was opperbest ; “jointjes “ werden uitgewisseld en de mooie jaren 70 kleding van elkaar bewonderd.
Enthousiaste zangers en zangeressen zijn van harte welkom eens mee te komen zingen op maandagavond van 20.00.- 22.00. uur boven Gervedink, Dorpsstr. 45 Holten.

Amazing terug uit Finland

Het zit er weer op, Amazing heeft een fantastische reis gemaakt naar Vaasa en Helsinki in Finland.Dit alles in het kader van 20jaar Amazing, waar blijft de tijd, de tijd vliegt voorbij, net als vijf dagen Finland, alwaar we meededen aan een groot internationaal korenfestival.Dit werd voor de 22 ste keer georganiseerd in Vaasa  en er deden  ruim 80 koren, groepjes en orkesten aan mee.

Amazing had een volle agenda, weinig vakantie de eerste drie dagen: Satu Pajunen ( onze Finse dame bij Amazing ) en Joke Voordes hadden maar liefst zeven optredens in twee dagen gepland:Van podia in grote winkel-centra tot restaurant en club, en natuurlijk de concerten in de grote kerken het stadhuis te Vaasa.

Zowel publiek als wijzelf waren soms tot tranen toe geroerd, zeker als wij hetFinse nummer, “On Hetki” uit 1968 ten gehore brachten, dat was telkens een schot in de roos. Dit nummer deed in 1968 mee aan het songfestival, had toen niet gewonnen, Amazing heeft dit nu goedgemaakt…..En niet te vergeten, Gabriellas Song, uit de film “as it is in heaven”. Máár, we blijven Hollanders, daarom hadden we ook Boudewijn de Groot bij ons, met Avond, succes verzekerd, ook in Finland.

De pers was ons daar goed gezind, we hebben op verschillende pagina’s van kranten gestaan, dankzij Satu. En onze oprichtster, Dinie Krijt, zorgde ook voor de nodige verrassingen, we werden tijdens een repetitie “live” gebeld door Dorothé van RTV-Oost  en mochten een nummer in haar uitzending zingen, hoe leuk was dat!

Amazing in Finland

Amazing in Finland

De laatste twee dagen gingen we met het vliegtuig naar Helsinki, daar waren we “vrij” om de stad te bekijken. Maar aan alles komt een eind, en voor we het wisten, stond de bus van Spitax al weer klaar op Schiphol om richting Holten te gaan. In de bus werd alweer gefluisterd over een volgende trip naar…Ierland???